Information om rådande reseläget

Svenska UD har från och med den 29 juli hävt avrådan från resor till:

Spanien, Grekland, Italien, Kroatien, Portugal, Frankrike, Tyskland, Norge, Danmark, Schweiz, Tjeckien, Belgien, Island och Ungern. Detta gäller även Monaco, Andorra, Luxemburg, San Marino och Vatikanstaten.


Från och med den 12 augusti hävs avrådan om resor till EU, ESS, Schengenområdet samt Storbritannien. För övriga länder gäller avrådan om resor till den 31 augusti.


Vi vill påminna om att ta reda på vilka lokala restriktioner och eventuella karantän-regler som gäller för det land du vill besöka. Ofta finns aktuell reseinformation på Sveriges ambassader per land.


För mer information, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


Informationen uppdaterades 2020-07-29

Charterresor till Faliraki, Rhodos

Jämför och boka resor från ledande reseföretag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Faliraki Rhodos, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad
Vattensport
Badorten Faliraki har en av Rhodos vackraste och bästa stränder. Det är också här som de flesta hotellen ligger. Här finns nästan alla typer av boende, från budgetvarianter till barnvänlig all inclusive.
Det här är den populäraste badorten på Rhodos och är känd för sin fem kilometer långa sandstrand. Den halvbågeformade stranden ligger mycket vackert med berg i horisonten och hela sträckan är prydd med blå flagg. Man kan säga att Faliraki har två olika delar, i norr finns familjevänliga hotell och ett av Medelhavets största vattenland. I söder finns centrala Faliraki där ungdomar festar på partygatorna Ermougatan och Pigon Kallitheas-avenyn. I vågorna utanför Faliraki kan du prova alla typer av vattensport du kan tänka dig, här finns allt från bananbåt till jetski. Vackra Rhodos stad ligger bara en halvtimme bort med buss om du vill strosa på museer eller shoppa.
1 / 4
Foto: inah
nakenbad
2 / 4
Foto: mallesan
Strandhäng på Rhodos
3 / 4
Foto: teresen
4 / 4
Thinkstock